Rendezvényajánló: Német-Magyar Üzleti Fórum

Felhívjuk szíves figyelmüket a Piac és Profit Konferenciaközpont által szervezett Német-Magyar Üzleti Fórumra, ahol több neves szakember között alapító tulajdonosunk, dr. Csordás Ferenc Károly is előadást tart.

A program részletei:

Időpont: április 18. csütörtök 9.30–16.35
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet

Fókuszban Bajorország és Baden-Württemberg

👉 Németország Európa legerősebb gazdasága. Magasan az 1. számú külkereskedelmi partnerünk.
👉A magyar-német kereskedelmi kapcsolatokban a két legnagyobb tartomány, Bajoroszág és Baden-Württemberg összesen 55,3 %-kal részesedik. Jók ott a magyar kkv-k esélyei az üzletkötésekben.
👉Németország gazdasága most gyengélkedik, de attól még a világ élmezőnyében van. Biztonságos, kiszámítható, erős vállalkozástámogatói környezete nagyon népszerű a magyar cégek körében.
👉Bajorország és Baden-Württemberg nagyon szereti a magyarokat, akár beszállítóként, akár oda telepedve, akár kereskedelmi partnerként.

A rendezvényen felmerülő témák:

-Milyen vállalkozástámogatási környezettel, mely iparágakból, szolgáltatói tevékenységekkel, innovatív szektorokból várják a magyarokat?
-Miért menjenek ki az évente mintegy 180 német szakvásárra a magyar kereskedők, termelők és szolgáltatók?
-Milyen ma a német fogyasztói piac? Mire van most igény, amiért érdemes a magyar kereskedőknek az igényes piacra fókuszálni?
Ezekre a kérdésekre kapnak választ a német piacra lépéssel, illetve bővítéssel kacérkodó kkv-döntéshozók első kézből, a német piacot jól ismerőktől. Sok jó tanáccsal segítenek a partnerkeresésben, kinti üzletszerzésben, cégalapításban és még sok más területen.

A rendezvény során lehetőség nyílik blogunk alapítójával, dr. Csordás Ferenc Károly üzletfejlesztési szakértővel egyeztetni.


📌A részletes program elérése és regisztráció az alábbi linken lehetséges.

 facebook-logo-966bbfbc34-seeklogo_com.pngSzakmai hírekért, újdonságokért, programajánlókért, üzletfejlesztéssel, német & osztrák
piacralépéssel kapcsolatos hírekért 
kövessen minket a Facebookon is!