Rendezvényajánló: 10. Kelet-Közép-Európai Beszerző-Beszállítói Fórum

kep1_23.pngSzíves figyelmükbe ajánljuk a 2024. október 8-án megrendezésre kerülő Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara és a BME (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik) közös szervezésében megrendezésre kerülő 10. Közép-Kelet-európai Beszerzői - Beszállítói Fórumot, amely neves beszerzési szakértők informatív előadásaival, széles körű kapcsolatépítési lehetőségekkel és számos közép- és kelet-európai ország beszállítóival folytatott B2B megbeszélésekkel várja a gyártó vállalatokat, akik kooperáció iránt érdeklődnek.

A kelet- közép-európai régió országainak beszállítói igen aktív kapcsolatot ápolnak németországi gyártó cégekkel, a potenciál azonban még nem teljesen kiaknázott, így mindig nagy érdeklődés kíséri az ilyen kooperációkra vonatkozó rendezvényeket. Ezúttal magyar és német vállalatok mellett a régió egyéb országaiból is várnak beszállítókat. 

A  rendezvény célja, hogy a beszerzők betekintést nyújtsanak a vállalatok beszerzési stratégiáiba és igényeibe, hogy aztán a vevőkkel személyesen, egyéni B2B találkozókon vitassák meg a lehetséges együttműködést. A beszerzők és beszállítók az igények és a kínálati oldal előzetes vizsgálata után a rendezvényen már úgy találkozzanak, hogy tevékenységük nem teljesen ismeretlen egymás számára. Ehhez a matchmaking platformon való regisztráció és RFI kitöltése az első lépés, mely természetesen ingyenes minden jelentkező számára. 

Jelentkezés és további információ elérhető a Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara oldalán, az alábbi linken keresztül.

 

 facebook-logo-966bbfbc34-seeklogo_com.pngSzakmai hírekért, újdonságokért, programajánlókért, üzletfejlesztéssel, német & osztrák piacralépéssel kapcsolatos hírekért kövessen minket a Facebookon is!