Szoftverfejlesztés- és applikációfejlesztés - B2B találkozó Bécsben, 2023 május

Újabb üzletember találkozóra szeretnék felhívni kedves Olvasóink figyelmét, ezúttal egy Bécsben rendező B2B-rendezvényre, melynek témája a szoftver- és applikációfejlesztés. Kapcsolatépítésre, üzletfejlesztésre kifejezetten alkalmas.

A rendezvény Közép-Európa egyik legnagyobb szoftver és applikáció fejlesztéssel foglalkozó konferencia, a hivatalosan 7th International B2B Software Days - The Future of Digital Business nevet viselő rendezvényhez kapcsolódóan kerül megrendezésre Ausztriában, Bécsben, 2023 májusában. 

7th_international_b2b_software_days_the_future_of_digital_business.png

A részvétel díjmentes. A rendezvényt az Enterprise Europe Network támogatja.

A B2B rendezvényen való részvételre személyesen és virtuális formában is lehet csatlakozni ennek a linknek segítségével.

A személyes B2B találkozók időpontja: 2023. május 8.

Helyszín: A Bécsi Városháza épülete (Vienna City Hall; Rathausplatz) wien_rathaus.jpg

Az online B2B időpontja: 2023. május 10.

Regisztráció határideje: 2023. május 8.

Részvételi feltétel: INGYENES

Megvalósulás módja:

  • Helyszín: online
  • 20 perces tárgyalások

Jelenleg (2023. február 10., délután)  97 cég regisztrált a B2B rendezvényre, 47 cég Ausztriából, 8 Németországból és 5 cég Magyarországról (illetve természetesen sok cég egyéb - számunkra kevésbé releváns - országból.

Természetesen az Ungarnconsulting csapata is jelen lesz és aktív tárgyalásokat folytat, ugyanakkor az esetleges félreértések elkerülése miatt szeretnénk megjegyezni, hogy sem a rendezvény szervezésében, sem az előkészítésében nincsen semmilyen szerepünk, a rendezvényt azért propagáljuk, mert kitűnő lehetőségnek tartjuk nemzetközi, kiemelten német és osztrák üzletfejlesztés szempontjából. 

Elektronikai iparágban keres üzletfejlesztési lehetőséget?

Szíves figyelmébe ajánljuk március budapesti B2B rendezvényt, melyről részletesen korábbi bejegyzésünkben olvashat.

wiener-boerse-gruendungspatent-maria-theresia.png Esetleg valami könnyedebb témát keres a hétvégére? Hogy Bécsnél maradjunk, olvasson a 250 éves Bécsi Tőzsdéről kikapcsolódásként.