Osztrák-magyar üzleti találkozó - Befektetés Alsó-Ausztriában

Felhívjuk szíves figyelmüket a Piac és Profit által megrendezésre kerülő Osztrák-magyar üzleti találkozóra, mely témája a Befektetés Alsó-Ausztriában lesz!

Blogunk alapítója, az Ungarnconsulting Kft. tulajdonosa, dr. Csordás Ferenc Károly is tart előadást a rendezvényen, mégpedig Üzletfejlesztés Ausztriában - Tippek, trükkök, gyakorlati tapasztalatok témában.

pp.PNG

A kép forrása


Időpont: 2023. október 10. 13:00–18:30

Helyszín: Budapest, Raiffeisen Bank Székház, Váci út 116-118. 2. Torony

Az első három jelentkezőnek ingyenes belépést biztosítunk!

Részvételi szándékát kérjük, hogy az info[kukac]ungarnconsulting.hu e-mail címen jelezze!


Miről szól a rendezvény?

Ausztria a legjobb választás!

Ismét vendég lesz a legnagyobb osztrák tartomány, Alsó-Ausztria gazdaságfejlesztési központja és Ausztria legnagyobb üzleti ügynöksége (ecoplus és ABA). Piacképes magyar vállalkozásokat szeretnének meggyőzni az országuk kínálta rendkívüli előnyökről.

A program kiemelten foglalkozik Alsó-Ausztriával, a régió legnépszerűbb befektetési helyszínével. A főváros és vonzáskörzete az üzleti élet centruma, de itt van a legerősebb üzleti támogatói környezet és infrastruktúra is a feltörekvő termelői, technológiai, turisztikai és innovatív ágazatok képviselői számára.

Nagyon közeli európai országban magyar cégként kiszámítható, biztonságos üzleti, adózási és minőségi piaci érdeklődésű környezetben lehetünk.

A helyszíni résztvevőknek lehetőségük lesz plenárisan bemutatkozni az osztrákoknak és a többi résztvevőnek a Networking Programon. A szünetek a személyes megbeszélések színterei.

Kiknek szól a rendezvény?

Azon osztrák piaci lehetőségek iránt érdeklődő hazai kkv-döntéshozóknak, akik biztonságos, kiszámítható üzleti környezetben szeretnének működni és szükségük van támogató segítségre az új piacon boldoguláshoz.