Vállalkozási feltételek Németországban és Ausztriában 2024

Milyen feltételekkel és szabályozás mentén lehet vállalkozni Németországban és Ausztriában?

b1-vallalkozasi-feltetelek-nemeto-es-ausztria2024.jpgMár elérhető a  Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségével közreműködésével évről évre megjelenő „Vállalkozási feltételek Németországban és Ausztriában" című kiadványa,  2024-es kiadvány. 

Ajánljuk mindazoknak, akik Németországban és/vagy Ausztriában szeretnének vállalkozást indítani, vagy akár már jelen vannak a piacon, de naprakész információkra lenne szükségük!

Az olvasmány hasznos lehet azon magánszemélyeknek is, akik Németországban vagy Ausztriában szeretnének munkát vállalni.

AVállalkozási feltételek Németországban és Ausztriában" kiadvány többek között a németországi és ausztriai üzletfejlesztéssel foglalkozó, magyarországi és németországi irodával is rendelkező Ungarnconsulting tárhelyéről is letölthető.

Forrás

 facebook-logo-966bbfbc34-seeklogo_com.pngSzakmai hírekért, újdonságokért, programajánlókért, üzletfejlesztéssel, német & osztrák
piacralépéssel kapcsolatos hírekért 
kövessen minket a Facebookon is!

Üzletfejlesztés és piacralépés német nyelvterületen címmel rendszeresen tartunk B2B Workshopokat. A soron következő márciusi rendezvényről az alábbi képre kattintva találnak bővebb információt!

uzletfejlesztes_2.jpg